×Η ΕΤΑΙΡΕΙΑΤΟΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΔΙΚΗΓΟΡΟΙΝΕΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δικηγόροι

Δικηγόροι

Νικόλαος Σοφής

Νικόλαος Σοφής

Ασκούμενος Δικηγόρος

Στοιχεία επικοινωνίας

[email protected]

2107217232

Γλώσσες

Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά

O Νικόλαος Σοφής έλαβε το πτυχίο του τον Ιούλιο 2022 και έκτοτε είναι ασκούμενος στο γραφείο μας. Κατά την διάρκεια των σπουδών του υπήρξε υπότροφος του προγράμματος Erasmus στο Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου, όπου παρακολούθησε επιτυχώς γερμανόφωνα μαθήματα, μεταξύ άλλων, για το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης, το δίκαιο του διαδικτύου, το διεθνές ποινικό δίκαιο και την μοντέρνα φιλοσοφία του δικαίου, όπου εκπόνησε και την ακαδημαϊκή του εργασία «Η ιδέα του μινιμαλιστικού κράτους του R.Nozick».

Κατά τα έτη 2020 – 2022 υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ELSA Athens και της ELSA Greece, όπου ασχολήθηκε με την διοργάνωση του 8ου Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης και του Διεθνούς Διαγωνισμού Helga Pedersen Moot Court Competition της ΕLSA International, καθώς και λοιπών ημερίδων και εκδηλώσεων.

Οι τομείς ενδιαφέροντός του είναι το εμπορικό δίκαιο, το εργατικό δίκαιο και ευρύτερα το αστικό δίκαιο.

Σπουδές

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και υποψήφιος στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (Π.Μ.Σ.) του ίδιου Πανεπιστημίου με τίτλο "Εμπορικό Δίκαιο - Εταιρείες και Χρηματοδότηση".